Vis meny menu

Ledig stilling som prosjektmontør

Euro-Heis AS er en veletablert nasjonal leverandør av heistjenester og nærmer seg sitt 25-års jubileum. Vi her kjent for å kunne gjennomføre kompliserte prosjekter, til tid og med høy teknisk kvalitet. Vi trenger å utvide prosjektavdelingen med nok en faglig sterk heismontør.

 

Prosjektavdelingen leverer ulike typer prosjekter.

Tradisjonelle moderniseringer har hos oss fremdeles et betydelig volum. Vi har løsninger som gjør oss kapable til å bygge om alle typer heiser, inkludert nyere MRL. Som eneste leverandør kan vi bygge om en hydraulisk heis til en MRL-løsning, en svært miljøvennlig løsning. 

Vi utfører full utskiftning av heiser og har løsninger som benytter den eksisterende sjakten på en optimal måte. Løsningene kan både bety en ny MRL, eller å bruke det eksisterende maskinrommet.

Euro-Heis begynte for flere år siden å fokusere på ettermontasje av heis i eldre bebyggelse, det vi kaller «Verdi-løft». Vi har opparbeidet betydelig kompetanse på dette kompliserte området og det har resultert i at vi benyttes som innledere på konferanser i regi av kommuner og Husbanken.

Euro-Heis bruker kun utstyr av høy kvalitet. Vi er eneleverandør av komplette heiser og moderniseringspakker fra heisprodusenten Sodimas. Vi er deres partner på utvikling av løsninger og av den grunn er vi alltid representert på heismesser sammen med dem. Samarbeidet innebærer at produktopplæring gis både i Norge og på deres fabrikk i Frankrike. Annet utstyr vi benytter kommer alltid fra anerkjente produsenter.

 

Forhåpninger til montøren, og hva vi kan tilby

Euro-Heis har en del kjøreregler de ansatte forventer av hverandre, for at både kunder og kollegaer skal få en best mulig opplevelse av oss som bedrift. Det handler i bunn og grunn om å opptre ryddig, forutsigbart og med fokus på å ta hensyn til andre mennesker. Vi ønsker oss en faglig sterk montør med erfaring fra prosjektjobber, men søkere som er lærevillige og sugne på å få kompetanse på denne type heisarbeid vil bli vurdert. Vi setter pris på ansatte som involverer seg og byr på seg selv, vi tror at den beste utvikling skapes gjennom et samarbeid med alle ansatte på bedriften. Vi prøver å skape et miljø hvor ansvaret dyrkes frem, men hvor det skal være helt akseptert å gjøre feil eller å innrømme mangler.

Euro-Heis er veletablert og med kontor sentralt i Gladengveien.  Vi har ordnede forhold innen HMS, AMU, AML, AFP, tariff-avtaler og bruk av sertifiserte montører. Vi kan tilby ulike former for bilavtaler, inkludert firmabiler på hvite skilter. Vi har av HMF blitt karakterisert som en av bransjens mest seriøse.

Vi ber om at en kort søknad sendes pr. epost til Daglig Leder terje@euroheis.no

arrow_upward