Vis meny menu

Ledig stilling som servicemontør

Servicemontør

Euro-Heis AS er en veletablert nasjonal leverandør av heistjenester og nærmer seg sitt 25-års jubileum. Vi her kjent for å yte god service og med proaktiv innstilling ovenfor kunder. Vi trenger å utvide Serviceavdelingen med nok en faglig sterk heismontør.

 

Arbeidsoppgaver på serviceavdelingen.

Vi har en sammensatt heisportefølje med hensyn til alder, heismerker, typer og eiere. Vi har private og offentlige kunder, noen med mange heiser og andre med få. Siktemålet er at alle skal få en fortjent oppmerksomhet og føle oss som en «nær» leverandør. Det betyr at våre servicemontører får god anledning til å videreutvikle sin kompetanse, både på heis og i samspill med andre mennesker. Vi har i flere konkurranser blitt rangert øverst med hensyn til bred faglig kompetanse og organisering. Rask respons når heisen står, gir hyggelige tilbakemeldinger fra kundene til våre montører.

Serviceavdelingen har utviklet, med støtte fra Norsk Forskningsråd, et databasert oppfølgingsverktøy. Dette brukes til planlegging, rapportering og dialog med kunder. Montørene bruker nettbrett til mange av sine oppgaver, noe som gjør rutinemessige oppgaver enklere for alle.  

Euro-Heis er inne i en spennende tid med utvikling av nye servicekonsepter og innhold som vi er sikre på vil bli funnet attraktivt for både de utførende og for våre kunder. Det er for oss viktig å opprettholde statusen som en seriøs leverandør av servicetjenester.

 

Forhåpninger til montøren, og hva vi kan tilby

Euro-Heis har en del kjøreregler de ansatte forventer av hverandre, for at både kunder og kollegaer skal få en best mulig opplevelse av oss som bedrift. Det handler i bunn og grunn om å opptre ryddig, forutsigbart og med fokus på å ta hensyn til andre mennesker. Vi ønsker oss en faglig sterk montør med erfaring fra servicearbeid, men søkere som er lærevillige og sugne på å få kompetanse på denne type heisarbeid vil bli vurdert. Vi setter pris på ansatte som involverer seg og byr på seg selv, vi tror at den beste utvikling skapes gjennom et samarbeid med alle ansatte på bedriften. Vi prøver å skape et miljø hvor ansvaret dyrkes frem, men hvor det skal være helt akseptert å gjøre feil eller å innrømme mangler.

Euro-Heis er veletablert og med kontor sentralt i Gladengveien.  Vi har ordnede forhold innen HMS, AMU, AML, AFP, tariff-avtaler og bruk av sertifiserte montører. Vi kan tilby ulike former for bilavtaler, inkludert firmabiler på hvite skilter. Vi har av HMF blitt karakterisert som en av bransjens mest seriøse.

Vi ber om at en kort søknad sendes pr. epost til Daglig Leder terje@euroheis.no

arrow_upward